teemu.jpg

TEEMU TURUNEN

Toimitusjohtaja

+358 40 731 2945
teemu.turunen@profitvisio.fi

Linkedin

Ydinosaaminen konsulttina ja kouluttajana

Teemu Turusella on yli 15 vuoden kokemus taloushallinnon, yritysrahoituksen ja yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä. Uransa aikana Teemu on soveltanut kehittämiään suunnittelutyökaluja menestyksellä satojen pk-yritysten talousanalyyseissä ja omistajanvaihdoksissa. Strategista liiketoiminnan kehittämiskokemusta on kertynyt erityisesti metalli- ja puutuoteteollisuudessa sekä terveys- ja sosiaalipalvelualoilla suoritetuissa konsultaatioissa. Toimeksiantojen laajuus on vaihdellut rajattujen kehittämisprosessien fasilitoinnista laajempiin controllerin tehtäviin.

Tällä hetkellä Teemu toimii Profit-Visio Oy:n kautta myös ELY-keskusten hyväksymänä yritysten kehittämispalveluiden konsulttina aihealueilla Tuottavuus ja talous sekä Uudistaminen.

Koulutus ja aikaisempi kokemus

Teemu Turunen kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1996 Joensuun lyseon lukiosta. Vuonna 1997 suoritetun varusmiespalveluksen jälkeen jatkuivat tietojenkäsittelytieteen opinnot Joensuun ylopistossa. Nopeasti mielenkiinto alkoi kuitenkin kohdistua tietojenkäsittelyn käytännön sovelluksiin erityisesti yritystoiminnassa. Tämä johti web-sivuja ja -sovelluksia tekevän yrityksen perustamiseen yhdessä opiskelukaverin kanssa vuonna 1998. Yrityksen taloushallinto oli Teemun vastuulla, mitä kautta kiinnostus talousasioita kohtaan alkoi laajemminkin herätä.

Vuonna 2001 siirtyi Teemu IT-asiantuntijaksi perheyritys Profit-Visio Oy:öön. Vuoteen 2004 mennessä yritystalouden ja verotuksen erityiskysymykset muodostivat jo merkittävän osan Teemun konsultointi- ja koulutustyöstä. Tämä synnytti päätökseen suorittaa yliopisto-opinnot loppuun työn ohessa - nyt tavoitteena olivat maisterin paperit liiketaloustieteestä laskentatoimen linjalta. Samoihin aikoihin hän teki myös päätöksen yrittäjäuransa jatkamisesta ostamalla osakkuuden Profit-Visio Oy:ssä.

Kauppatieteiden maisteriksi Teemu valmistui vuonna 2008 ja suoritti samana vuonna myös Tampereen kauppakamarin myöntämän HHJ-tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen). Profit-Visio Oy:n toimitusjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2010 ja osakkuusyhtiö Turundot Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011. Lisäksi hän on toiminut vuodesta 2013 lähtien työkaluvalmistaja Fodesco Oy:n Venäjän tytäryhtiön hallintoneuvoston jäsenenä.

seppo.jpg

SEPPO TURUNEN

Seniorkonsultti

+358 400 673 991
seppo.turunen@profitvisio.fi

Blogi

Ydinosaaminen konsulttina ja kouluttajana

Seppo Turusella on yli 30 vuoden kokemus liikkeenjohdon asiantuntijatehtävistä. Hän on ollut käynnistämässä ja ohjaamassa yli sadan yrityksen liiketoimintastrategian muutosprosessia. Hän on ollut kysytty ammattilainen yrityksien hallitustyöskentelyyn ja johtoryhmien sparraamiseen. Operatiivista vastuuta on kertynyt kolmessa yrityksessä vuokratoimitusjohtajana ja vientitehtävissä mm. Saksaan ja Iso-Britanniaan.

Seppo on toiminut useita vuosia kouluttajana Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy:ssä, Joensuun yliopistossa, Pohjois-Karjalan kauppakamarissa sekä Profit-Vision järjestämissä omissa koulutuksissa ja tietoiskuissa.

Koulutus ja aikaisempi kokemus

Seppo Turunen valmistui vuonna 1975 Helsingin teknillisestä opistosta mittaus-ja säätötekniikan insinööriksi. Insinöörityön aihealueena oli sellutehtaan automaatio. Työt alkoivat jo opiskeluvaiheessa Siemens Oy:n automaatio-osastolla ja jatkuivat Oy Kontram Ab:ssa tehdasprojektien ja teknologian maahantuonnin parissa. Johtamiseen liittyvät tehtävät viimeksi Oy Sarlin Ab:ssä vaihtuivat vuonna 1985 Pohjois-Karjalaan tapahtuneen muuton jälkeen tuotannollisten yrityksien liikkeenjohdon konsultointitehtäviin. Vuodesta 1988 konsultin ura on jatkunut omassa yrityksessä Profit-Visio Oy:ssä. Vuosina 1997 ja 1999 Seppo suoritti kansainvälisen markkinoinnin diplomitutkinnon (European Diploma in Marketing Dip.EMC).

tuomas.jpg

TUOMAS TURUNEN

Toiminnanjohtaja, Turundot Oy

+358 50 353 8350
tuomas@turundot.fi

www.turundot.fi

Ydinosaaminen konsulttina ja kouluttajana

Tuomas Turunen on toiminut luovan yritystoiminnan asiantuntijana vuodesta 2009 ja Profit-Vision osakkuusyhtiö Turundot Oy:n toiminnanjohtajana vuodesta 2011. Tuomaksen keskeistä osaamista on luovien alojen erityispiirteiden ymmärtäminen niin yritystoiminnan kuin aluekehityksen näkökulmasta, ja toimijakohtaisessa valmennuksessa Tuomaksen tärkein tavoite on suunnitelmallisuuden kehittäminen luovuutta ruokkivalla tavalla. Tuomas on toiminut kouluttajana ja valmentajana Suomessa, Ruotsissa ja Ranskassa. Tuomaksen työskentely painottuu kuitenkin pääösin pianistin, säveltäjän ja kulttuurituottajan tehtäviin.
Turundot tarjoaa kulttuurituottajapalveluita sekä toteuttaa erilaisia musiikkituotantoja ja -tapahtumia niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Siirry Turundot Oy:n verkkosivuille tästä.

Koulutus ja aikaisempi kokemus

Kun Tuomas valmistui ylioppilaaksi Joensuun lyseon lukiosta 1999, hänen pitkäaikainen pianonsoittoharrastuksensa oli muuttunut lähes ammattimaisen freelancerin toiminnaksi. Tiede oli kuitenkin yhtä suuri kiinnostuksen kohde kuin musiikki, ja Tuomas päätti aloittaa opinnot Joensuun yliopiston matematiikan laitoksella. Varusmiespalveluksen jälkeen matematiikan opiskelu jatkui Jyväskylässä, jossa kosketus kaupungin vilkkaaseen kulttuurielämään saivat Tuomaksen palaamaan myös musiikin opintojen pariin. Lopulta Tuomas päätti keskittyä vain musiikkiin, valmistui 2004 Jyväskylän konservatoriosta ja aloitti samana vuonna opinnot Göteborgin yliopiston musiikkikorkeakoulussa. Tuomas valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2009 pääaineena improvisointi.

Tuomas on toiminut musiikkialan ammattilaisena lähes 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kansainvälisellä tasolla.