• AJANKOHTAISTA

    AJANKOHTAISTA

    Nyt voit seurata uutta "Viikon tikki" -minisarjaamme YouTubessa. Sarjassa käsitellään ajankohtaisia yritysten ja yrittäjyyden ongelmia sekä tietenkin niiden ratkaisuja. Aiheet ovat osa marraskuussa startannutta Grand Slam -koulutustamme.

KASVUYRITYSTEN KEHITTÄMISTÄ VANKALLA KOKEMUKSELLA


Profit-Visio Oy on asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on kasvuhakuisten yritysten kehittäminen. Palveluprosesseissamme tukeudumme luovalla otteella sekä kansainvälisesti tunnettuihin että omiin kokemuksiin pohjautuviin malleihin ja toimintatapoihin.

Konsultoinnin toteutuksessa kiinnitämme erityistä huomiota liiketoimintaympäristöjen muutoksiin suhteessa asiakasyritysten vahvuuksiin ja osaamiseen. Näistä lähtökohdista arvioimme yhdessä asiakkaan hallituksen ja avainhenkilöiden kanssa, onko liiketoiminnan orgaaninen kasvattaminen ylipäänsä mahdollista, vai edellyttääkö kasvu tai kilpailukyvyn säilyttäminen sopivien liiketoimintojen ostoja.

Kasvustrategian toimeenpanoon tarjoamme vankan tuen mm. asiakasyritysten hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn kohdentuvien kehittämissopimusten kautta.

Asiantuntijapalvelumme ja osaamisemme tiivistyvät seuraaviin kolmeen kokonaisuuteen:

ISO_Tiedepuisto_2018_Profit-Visio_by_Artika_pienempi.jpg